fbpx

Start vestiging BTER financieel Leeuwarden en omgeving

18 augustus 2021

Hans Stroosma opende in de zomer van 2021 de vestiging BTER financieel Leeuwarden en omgeving. Hans helpt jou graag met het afsluiten van een hypotheek. Hij heeft een hekel aan stropdassen, houdt van een goede kop koffie en van bewegen. Een gesprek met hem is nooit saai, kan overal en nergens overgaan, maar het belangrijkste is dat jij met het beste hypotheekadvies en een goed gevoel de deur uit gaat. Hieronder maak je kennis met Hans.

“Eindelijk is het dan zover, de opening van de vestiging BTER financieel Leeuwarden en omgeving. Waarom ik gekozen heb voor BTER financieel vraag je? Omdat ik jou wil helpen zoals ik mijn beste vriend zou helpen bij het afsluiten van zijn hypotheek. Dat betekent dat ik alle tijd voor je neem. Of een gesprek nu een half uur duurt of twee uren. Ik wil dat jij alle vragen kan stellen en begrijpt waar we het over hebben. Ik leg het liever nog een keer uit dan dat jij straks iets ondertekend wat je niet begrijpt. Ik kan bij je thuis komen of jij komt bij mij op kantoor. Wil je liever contact via de videochat of telefoon dan kan dat uiteraard ook. Je kan mij 7 dagen per week bereiken. Ik wil jou namelijk zo goed mogelijk adviseren. Als gecertificeerd aankoopbegeleider kan ik je ook helpen bij de onderhandelingen over de aankoop van je woning en kan zorgen voor een goed taxatierapport.

Kijk niet raar op als ik op de fiets bij je kom, want ik beweeg graag en vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het klimaat. Inmiddels heb ik 25 jaar ervaring in hypotheek- en financieel advies, waarvan de laatste 9 jaren bij de Rabobank.

In BTER financieel heb ik een organisatie gevonden die met mij dezelfde visie deelt over hoe met jou als klant om te gaan. Namelijk altijd een vaste persoonlijke adviseur die zeer goed bereikbaar is en er alles aan doet om jou het beste onafhankelijke advies te geven. Een eerste gesprek is voor jou altijd kosteloos, dus nodig me snel uit!”

Hans zijn contactgegevens vind je hier.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: