Hypotheek Burgum

Anja van Hes BTER financieel Burgum

Hypotheekadvies in Burgum

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Burgum en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Anja aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en haar ruime ervaring als hypotheekadviseur, kan Anja jou van het beste advies voorzien!

Lees hier meer over Anja.

BTER financieel Burgum

Anja werkt vanuit huis en doet afspraken op locatie, dat betekent dat ze bij jou thuis komt! Afspraken zijn overdag en op maandag- en dinsdagavond mogelijk.


Bereikbaarheid:
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:00 en in de avonden van 19:00 tot 21:00.

Jouw hypotheekadviseur in Burgum

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Burgum

Per 1 februari 2021 startte Anja van Hes onder de vlag van BTER financieel als hypotheekadviseur. Anja is ruim 10 jaar gecertificeerd hypotheekadviseur en werkte bij de ABN Amro, voordat ze de stap maakte naar BTER financieel.

Anja is geboren en getogen in de gemeente Gaasterland en is momenteel woonachtig in Burgum. “Of je nu starter bent of gaat verhuizen, de aankoop van een woning is vaak heel spannend. Ik zie het als mijn taak klanten te ontzorgen in dit proces en hen te voorzien van het beste hypotheekadvies bij de best passende hypotheekverstrekker.”

Ook in het geval van een echtscheiding of de aankoop van een tweede huis ben je bij Anja aan het juiste adres. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat er in deze situaties bij komt kijken. Anja: “Ik streef ernaar om het gehele hypotheekproces, van aankoop tot aan het passeren bij de notaris, soepel én zo prettig mogelijk te laten verlopen.” En daar slaagt ze dan ook in.

Contact met Anja is door haar toegankelijke persoonlijkheid helder en aangenaam. Ze legt alles in begrijpelijke taal uit en is bereikbaar voor al je vragen. ‘Afspraak is afspraak!’ is voor haar de basis. Kortom, ze is een professionele hypotheekadviseur waar je van op aan kunt!

Heb je vragen over je nieuwe of huidige hypotheek? Anja komt graag bij jou langs om je van een hypotheekadvies te voorzien. Een afspraak voor een gratis oriënterend- of kennismakingsgesprek is zo gemaakt!

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Burgum

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.